Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Kayıtlı üyeler
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Off Topic
Tarih Bilgisi
Atatürk Köşesi
Mustafa Kemal Çanakkale'de - Serdar Yıldırım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
REKLAM ve SPONSORLUKLAR İÇİN:
[email protected]
KNİGHT ONLİNE
FACEBOOK GRUBUMUZ AÇILMIŞTIR.
PAYLAŞIMLARINIZ VE SORULARINIZ İÇİN BEKLERİZ.
https://www.facebook.com/groups/knightonlinefan
Forumu
REKLAMSIZ
kullanmak için
30 saniyede
ÜCRETSİZ ÜYE
olabilirsiniz.
<p>[QUOTE="Serdar102, post: 14488, member: 275"]</p><p>ATATÜRK VE DÜNYA TARİHİ</p><p>Dünya tarihini</p><p>İsterdim yeniden yazmak </p><p>Kalem elimde, kağıt önümde</p><p>Hiç bir tehdide bağlı kalmadan</p><p>Özgün düşünme yeteneğimi kullanarak</p><p>Kurgulamak isterdim dünyadaki yaşamı.</p><p>* * * *</p><p>Vatan savunması hariç</p><p>Komşu ülkelere saldıran</p><p>Kralları, şahları, padişahları</p><p>Devre dışı bırakarak</p><p>Dünya tarihini</p><p>Atatürk ile aydınlatmak isterdim.</p><p>* * * *</p><p>Atatürk vatanını savundu</p><p>Düşmanlara karşı koydu</p><p>Yurduna saldıran düşmanlara</p><p>Biz bu sınırlar içinde</p><p>Özgür ve bağımsız yaşamaktan başka</p><p>Bir şey istemiyoruz, dedi.</p><p>* * * *</p><p>Düşmanlar, bunu kabul etmedi</p><p>Baskısını artırdı</p><p>Anadolu'ya saldırdı dört bir yandan</p><p>Atatürk, Türk Halkı'yla tek vücut oldu</p><p>Savaştı ve galip geldi</p><p>Temizledi Anadolu'yu düşmanlardan </p><p>Yepyeni bir devlet kurdu.</p><p>Adı: Türkiye Cumhuriyeti.</p><p>* * * *</p><p>Türkiye Cumhuriyeti</p><p>Sınırları içinde yaşayan herkes</p><p>Atatürk'ü sever ve devrimlerine sahip çıkar</p><p>Sadece gerçeklere inanır</p><p>Kabul eder Atatürk gerçeğini </p><p>Bir ışık yakar beyninde</p><p>O ışığın önderliğinde</p><p>Aydınlatır kültür yolunu </p><p>Yeni nesil insanlara yaşam sunar.</p><p></p><p>SON</p><p></p><p>Yazan: Serdar Yıldırım</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="Serdar102, post: 14488, member: 275"] ATATÜRK VE DÜNYA TARİHİ Dünya tarihini İsterdim yeniden yazmak Kalem elimde, kağıt önümde Hiç bir tehdide bağlı kalmadan Özgün düşünme yeteneğimi kullanarak Kurgulamak isterdim dünyadaki yaşamı. * * * * Vatan savunması hariç Komşu ülkelere saldıran Kralları, şahları, padişahları Devre dışı bırakarak Dünya tarihini Atatürk ile aydınlatmak isterdim. * * * * Atatürk vatanını savundu Düşmanlara karşı koydu Yurduna saldıran düşmanlara Biz bu sınırlar içinde Özgür ve bağımsız yaşamaktan başka Bir şey istemiyoruz, dedi. * * * * Düşmanlar, bunu kabul etmedi Baskısını artırdı Anadolu'ya saldırdı dört bir yandan Atatürk, Türk Halkı'yla tek vücut oldu Savaştı ve galip geldi Temizledi Anadolu'yu düşmanlardan Yepyeni bir devlet kurdu. Adı: Türkiye Cumhuriyeti. * * * * Türkiye Cumhuriyeti Sınırları içinde yaşayan herkes Atatürk'ü sever ve devrimlerine sahip çıkar Sadece gerçeklere inanır Kabul eder Atatürk gerçeğini Bir ışık yakar beyninde O ışığın önderliğinde Aydınlatır kültür yolunu Yeni nesil insanlara yaşam sunar. SON Yazan: Serdar Yıldırım [/QUOTE]
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Ülkemizin kurucusunun ilk ismini yazın.
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Off Topic
Tarih Bilgisi
Atatürk Köşesi
Mustafa Kemal Çanakkale'de - Serdar Yıldırım
Sponsor İçerikler: