Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Kayıtlı üyeler
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Off Topic
Tarih Bilgisi
Atatürk Köşesi
Mustafa Kemal Çanakkale'de - Serdar Yıldırım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
REKLAM ve SPONSORLUKLAR İÇİN:
[email protected]
KNİGHT ONLİNE
FACEBOOK GRUBUMUZ AÇILMIŞTIR.
PAYLAŞIMLARINIZ VE SORULARINIZ İÇİN BEKLERİZ.
https://www.facebook.com/groups/knightonlinefan
Forumu
REKLAMSIZ
kullanmak için
30 saniyede
ÜCRETSİZ ÜYE
olabilirsiniz.
<p>[QUOTE="Serdar102, post: 14489, member: 275"]</p><p>TAARRUZ KEMAL </p><p>Siz Avustralya yerlileri</p><p>İngilizler tarafından Anadolu'ya yönlendirilen</p><p>Türkler, boyun eğmedi, diyen</p><p>İngilizlerin esiri.</p><p>* * * *</p><p>Siz özgür ve mutlu yaşıyordunuz</p><p>Hayattan bambaşka bir gelecek umuyordunuz</p><p>Hayat, sizin bir kilonuzu bir pula satmadı</p><p>Yetmiş kiloluk bir İngiliz'e esir etti özgür bedenlerinizi.</p><p>* * * *</p><p>Kitaplar yazar, gazeteler yazardı</p><p>Anadolu' da bir Taarruz Kemal var derdi</p><p>Haksızlığa boyun eğmez, derdi</p><p>Yenilmez yener, ezilmez, ezer de geçer derdi.</p><p>* * * *</p><p>Taarruz Kemal, Anadolu'yu yurt olarak benimsemiş</p><p>Sınırları çizmiş, biz bu sınırlar içinde</p><p>Özgür ve bağımsız yaşamaktan başka bir şey istemiyoruz, demiş.</p><p>Siz şimdi aldatan İngiliz'e mi inansanız</p><p>Yoksa kahramanca savaşan Taarruz Kemal'e mi inansanız?</p><p>* * * *</p><p>İngiliz sizi zorladı, gemilere bindirdi,</p><p>Hedef Çanakkale'dir dedi.</p><p>Taarruz Kemal yok artık, dedi.</p><p>Göğsüne gelen bir kurşunla layığını buldu, dedi.</p><p>* * * *</p><p>Siz havanızı basarak, naralar atarak,</p><p>Anadolu' ya ayak bastınız Anzak Koyu'ndan</p><p>Anadolu insanı bizden korksun, dediniz</p><p>Katliamlar yapmaya hazırdınız.</p><p>* * * *</p><p>Türk Ordusu' nun başında</p><p>Vardı Alman komutanlar </p><p>Bunlar Türk Ordusu'nu geri çekerek</p><p>Rahatça çıkartma yapmanıza izin verdi.</p><p>* * * *</p><p>Aradan bir gün geçti</p><p>Taarruz Kemal geldi, dediler</p><p>Almanlar, bütün cephelerin komutanlığını</p><p>Taarruz Kemal'e bıraktı, dediler.</p><p>* * * *</p><p>Size bir bezginlik çöktü</p><p>Bu yenilmez, bizi perişan eder dediniz</p><p>Çok uğraştı İngiliz Komutan </p><p>Bu Kemal o Kemal değil, dedi.</p><p>* * * *</p><p>Mustafa Kemal Çanakkale' ye geldi</p><p>Düzene soktu Türk Ordusu'nu </p><p>Oralarda saklanacak yer bulamadınız</p><p>Birçoklarınız gemilere binip, kaçtınız.</p><p></p><p>SON</p><p></p><p>-----------------------------------------------------</p><p></p><p>BEN ATATÜRK SEVDALISIYIM</p><p>Çocuktum ben bir zamanlar </p><p>Karaçor derdi annem bana </p><p>Zayıf bir kara çocuk,</p><p>Özgün düşünme yeteneğine sahip,</p><p>Uygar, çağdaş,</p><p>Geçmişi araştıran,</p><p>Her güne yeni bir umutla başlayan,</p><p>Geleceği kurgulayan,</p><p>Zayıf ama güçlü, çok güçlü.</p><p>* * * *</p><p>Mahalle maçlarında</p><p>Karşı takımın golcüsü iyiyse</p><p>Kaleci.</p><p>Maç normalde devam ediyorsa</p><p>Golcü.</p><p>Kaleciyse penaltı kurtaran,</p><p>Golcüyse hata affetmeyen.</p><p>* * * *</p><p>Babam öğretmendi, Atatürk derdi.</p><p>Annem ev hanımı, Atatürk dedi.</p><p>Ben de uygar, çağdaşım ya</p><p>Atatürk, Atatürk, Atatürk dedim.</p><p>* * * *</p><p>Benim kalbim Atatürk der atar.</p><p>Benim beynim Atatürk der çalışır.</p><p>Benim damarımda kan, Atatürk der dolaşır.</p><p>Güne başlarsam Atatürk demeden </p><p>Ayaklarım birbirine dolaşır.</p><p>* * * *</p><p>Ben Atatürk sevdalısıyım.</p><p>Bir şeyler yapmak çabasındayım Atatürk için,</p><p>Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde</p><p>Yeni bir güne umutla başlıyorsa insanlar</p><p>Bunu Atatürk'e borçludur.</p><p></p><p>SON</p><p></p><p>Yazan: Serdar Yıldırım</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="Serdar102, post: 14489, member: 275"] TAARRUZ KEMAL Siz Avustralya yerlileri İngilizler tarafından Anadolu'ya yönlendirilen Türkler, boyun eğmedi, diyen İngilizlerin esiri. * * * * Siz özgür ve mutlu yaşıyordunuz Hayattan bambaşka bir gelecek umuyordunuz Hayat, sizin bir kilonuzu bir pula satmadı Yetmiş kiloluk bir İngiliz'e esir etti özgür bedenlerinizi. * * * * Kitaplar yazar, gazeteler yazardı Anadolu' da bir Taarruz Kemal var derdi Haksızlığa boyun eğmez, derdi Yenilmez yener, ezilmez, ezer de geçer derdi. * * * * Taarruz Kemal, Anadolu'yu yurt olarak benimsemiş Sınırları çizmiş, biz bu sınırlar içinde Özgür ve bağımsız yaşamaktan başka bir şey istemiyoruz, demiş. Siz şimdi aldatan İngiliz'e mi inansanız Yoksa kahramanca savaşan Taarruz Kemal'e mi inansanız? * * * * İngiliz sizi zorladı, gemilere bindirdi, Hedef Çanakkale'dir dedi. Taarruz Kemal yok artık, dedi. Göğsüne gelen bir kurşunla layığını buldu, dedi. * * * * Siz havanızı basarak, naralar atarak, Anadolu' ya ayak bastınız Anzak Koyu'ndan Anadolu insanı bizden korksun, dediniz Katliamlar yapmaya hazırdınız. * * * * Türk Ordusu' nun başında Vardı Alman komutanlar Bunlar Türk Ordusu'nu geri çekerek Rahatça çıkartma yapmanıza izin verdi. * * * * Aradan bir gün geçti Taarruz Kemal geldi, dediler Almanlar, bütün cephelerin komutanlığını Taarruz Kemal'e bıraktı, dediler. * * * * Size bir bezginlik çöktü Bu yenilmez, bizi perişan eder dediniz Çok uğraştı İngiliz Komutan Bu Kemal o Kemal değil, dedi. * * * * Mustafa Kemal Çanakkale' ye geldi Düzene soktu Türk Ordusu'nu Oralarda saklanacak yer bulamadınız Birçoklarınız gemilere binip, kaçtınız. SON ----------------------------------------------------- BEN ATATÜRK SEVDALISIYIM Çocuktum ben bir zamanlar Karaçor derdi annem bana Zayıf bir kara çocuk, Özgün düşünme yeteneğine sahip, Uygar, çağdaş, Geçmişi araştıran, Her güne yeni bir umutla başlayan, Geleceği kurgulayan, Zayıf ama güçlü, çok güçlü. * * * * Mahalle maçlarında Karşı takımın golcüsü iyiyse Kaleci. Maç normalde devam ediyorsa Golcü. Kaleciyse penaltı kurtaran, Golcüyse hata affetmeyen. * * * * Babam öğretmendi, Atatürk derdi. Annem ev hanımı, Atatürk dedi. Ben de uygar, çağdaşım ya Atatürk, Atatürk, Atatürk dedim. * * * * Benim kalbim Atatürk der atar. Benim beynim Atatürk der çalışır. Benim damarımda kan, Atatürk der dolaşır. Güne başlarsam Atatürk demeden Ayaklarım birbirine dolaşır. * * * * Ben Atatürk sevdalısıyım. Bir şeyler yapmak çabasındayım Atatürk için, Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde Yeni bir güne umutla başlıyorsa insanlar Bunu Atatürk'e borçludur. SON Yazan: Serdar Yıldırım [/QUOTE]
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Ülkemizin kurucusunun ilk ismini yazın.
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Off Topic
Tarih Bilgisi
Atatürk Köşesi
Mustafa Kemal Çanakkale'de - Serdar Yıldırım
Sponsor İçerikler: