Oyunda karus human dengesi var mı yani bunu sağlayan bir yazılım kural gibi bir şey? Örnek veriyorum zeroda 1000 human oyuncu var karusta 500 diyelim yeni bir oyuncu oyuna başlamak istediğinde sistem human açmayı kilitliyor mu yoksa yinede human açılabiliyor mu?Czde falan human üstün şuan nation bastım çok rahat yapmaya başladım görevleri farmları falan jrde bdw de nadir oldu kaybettiğim
istediğin gibi human karus açabiliyorsun sınır yok. kendi cebimizden sağlıyoruz dengeyi oyunda pkda azınlık kimse o tarafa geçiyoruzOyunda karus human dengesi var mı yani bunu sağlayan bir yazılım kural gibi bir şey? Örnek veriyorum zeroda 1000 human oyuncu var karusta 500 diyelim yeni bir oyuncu oyuna başlamak istediğinde sistem human açmayı kilitliyor mu yoksa yinede human açılabiliyor mu?
dostum z1 de girebilmek ne mümkün Akşam Jr sinde 250 sayıyor mecbur diğerlerinde giriyoruz z2 z4 z5 z6 z7 hep karuslar üstün z1 de tek humanlar kazanıyor olabilirAlakası yok ustam zero 1 de humanlar üstün nerede ise hiç jr kaybetmiyom zero 2 de karuslar üstün nerede ise hiç kazanamiyorim