1 Warrior 1 Priest Raven Harpy Farmlayan Var mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Malpin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Priestin sadece heal atacaksa görüyom öyle dönenleri ama 80 üstü karakterle düsük lvl donucem diyorsan warrior wolf istiyor

80 ustu donuyorum zaten kafama tek bir sey takiliyor fp 8 setli bersek adam 77 78 lwlde nasil yapiyolar kilic basinca defans kalmiyor carda

Valla dostum biz de denedik arkadaşla drop yok olsa bile her slotta millet en az 2-3 aydır buradayım diyor arkanı dönüyorsun ks gelmiş iki üç kişi veya tek ataker de olsa senden kutu alıyor kafayı yersin yeminle zaten drop da yok ne yapıyorlar ne ediyorlar ne kasıyorlar inan bilmiyorum

Murky takarsa 70-70 warior döner ama orda da problem magic hammer günlük tüketim kafadan 5 tane 30 li altinda değildir

Aga ben zatwn slotta kasiyorum yaklasik 2 3 slotta benim tutmusum mesele o defil sadece 2 3 kisi gozume takildi uzerinde item yok nerdeyse adamin acayip seri slot donuyor garip sekilde 8 paper 7 impacht old taki :)) hayatimda ilk kez raveni bole donen gordum yaklasik 3 yildirda raven farmlarim gerek int bp gerek warior pri ama suan server yeni itemler eski versiyon oldugu icin haliyle warior pri donuyorum

Evet dediğin itemler koyuluyor üstüne rr makro aç tamamdır slot beklersin
zaten ben legal sekilde itemli warior pri ucu ucuna donderiyorum adam lar garip 3 4 vurup mob indiriyor ve o itemlerle normalde ravenjn 2 atmasi lazim benim wariora bile iyi cakiyolar 7 8 karisik chitin set full old taki 80 lwl bersek
😂
7 murky felan dikkatimi cektiler bilmedigim bir seymi kaciriyorum diye bosuna mi masraf ediyoruz diye

Geri