bro bence tamamen abartı lvlden dolayı değil 8 quest olduğu için pahalı char warrior veya okçu olunca 5kya bulunuyor 8 questli çar ama mage ve asas olunca fiyat uçukMage piyasasını bilmediğim için soruyorum şimdi 8 questli bi account cidden 10 k ve üstümü yoksa lw kasmak mı aşırı zor bu dan 2 gün öncesine kadar bitane char alıyım dedim+10 k hepsi piyasa böyle mi yoksa abartımı ?![]()
teklifler var şuan satılmaz diye bişey yok daha önce de sattım. 9 olsaymis daha mutlu olurdun yanmasına üzüldüm +8 quest MS bence reb 8 raptordan iyidirBen zeroda oynuyorum 81 lwl char ringte 1.5 Gb pazarda gördüm dün ama görev itemi ile char satmak zor benim warior 8 msliydi satamadim +9 a salladım yaktım reb 8 raptor aldım şimdi daha mutluyum
zaten iyi knka ama ringten geçme muhabbetini kaldırdılar ACC olarak güvenmiyor kimse bu yüzden satılması ağır oluyor yani ben 9 a denedim gecseydi chari zaten satma gibi bir niyetim yoktu sadece çok enfes bir atak enfes bir görüntü olurdu güzel olurdi yaniteklifler var şuan satılmaz diye bişey yok daha önce de sattım. 9 olsaymis daha mutlu olurdun yanmasına üzüldüm +8 quest MS bence reb 8 raptordan iyidir
Felis te ki 8 quest stafflı charı sattım kanka darısı başına. 10 k uygun fiyat bu arada. Ben uğraşmak istemedim ciddi alıcı çıkınca verdim geçtimteklifler var şuan satılmaz diye bişey yok daha önce de sattım. 9 olsaymis daha mutlu olurdun yanmasına üzüldüm +8 quest MS bence reb 8 raptordan iyidir
hayırlı olsun teklifler var değerlendirilen bende yeni guncelleme gelmiş mitril dragon vs vs değeri artarmi charin bilmem de 10k altına da vermek istemiyorumFelis te ki 8 quest stafflı charı sattım kanka darısı başına. 10 k uygun fiyat bu arada. Ben uğraşmak istemedim ciddi alıcı çıkınca verdim geçtim
paraya ihtiyacım var normalde 8 quest li mage warior priest asas bunlardan daha pahalı8 questli warriorlar 13-15 bandında el değiştiriyor. 8 quest stafflı bi mage için rakam kötü değil bence. Hayırlı satışlar hocam.