Hagi New member 9 Nis 2022 #2 Ben skill sekmesinin silahla değil oyundan kaynaklı bir bug olduğunu düşünüyorum eagle eyes candır ilerde bütcene uyarsa shenlog bow +7 al
Ben skill sekmesinin silahla değil oyundan kaynaklı bir bug olduğunu düşünüyorum eagle eyes candır ilerde bütcene uyarsa shenlog bow +7 al
Hagi New member 9 Nis 2022 #4 Aynen item sekmez skil seker eskiden gelen hurafeler vardı shard az sekiyor mirage çok sekiyor gibi
aymira New member 9 Nis 2022 #5 Yanılıyorsun bence youtube de takip et bence buradaki soylenicek her sey sana hurafe gelecek, ben geldim kullandim soyluyorum hurafe oluyor sana.
Yanılıyorsun bence youtube de takip et bence buradaki soylenicek her sey sana hurafe gelecek, ben geldim kullandim soyluyorum hurafe oluyor sana.
erhan New member 9 Nis 2022 #6 Bence hurafe değil. Destanda 9 dw ile aylarca pk attim 10 md aldık pişman olduk. 5 Spike dan 2 si banko sekiyor.
Bence hurafe değil. Destanda 9 dw ile aylarca pk attim 10 md aldık pişman olduk. 5 Spike dan 2 si banko sekiyor.
Hagi New member 9 Nis 2022 #7 Dw ile md yi kıyaslama bile. Dw nin dex bonusu skill destekli olduğu düşünüyorum. Skillerin net oturur.
Dw ile md yi kıyaslama bile. Dw nin dex bonusu skill destekli olduğu düşünüyorum. Skillerin net oturur.