tek pride ts basma olay var ts yada makro her neyse ona muhtaç olmamak lazım ama o yüzden karar veremıyorum priye ya 3k ap olsa tssiz dönermi sence rahat30klik İnt Pri yapsan 3000k AP Olsa çok rahat dönersin üzerinde kro ve holy set olursa özellikle çünkü felaket Vuruyor
Reis Günde 10 Saatten Fazla Farm Yapıcaksan Dene Hangi Serverdesintek pride ts basma olay var ts yada makro her neyse ona muhtaç olmamak lazım ama o yüzden karar veremıyorum priye ya 3k ap olsa tssiz dönermi sence rahat
oreads ben, itemlerin nedir?Reis Günde 10 Saatten Fazla Farm Yapıcaksan Dene Hangi Serverdesin
+3 Priest Earing +3 glass Belt +7rua +6 lupus old platinum ring 7trial set 2670aporeads ben, itemlerin nedir?
12 13 tane bus bıraktığı günler de oluyor. 1 ay boyunca busları topladım gün ortalaması 6 bus 8 besGünde 50m nakit 2 3 tane bus bırakıyor 40 50 arası rog wari çitin
2. 80 asas yada 1 Asas 1 Warior slot dönüyor (priest zaten olacak)
İtem olarak fazla birsey gerek yok dual +8 md old takı set. Warior impack 7 hacker6 7 chitin set yeter
çöp satmaya town ata ata çok zaman gider gibi1 priest 1 warriorda döner ama warrioru sağlam dizmen lazım ve atak sc bastirirsin en kotu. Zaten asasa da genie, genie hammer harcican aşağı yukarı aynı hesap