Giant Golem Farm İçin Warrior mu Priest mi Dizsem?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Cihan98
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Cihan98

New member
Tek slot Giant Golem dönmek istiyorum. Sizce berserker atak warrior mu yoksa 1 heal priest mi ya da 1 int priest char mı dizsem? Giant Golem dropları nelerdir, saatte ne kazanırım bilginiz var mı? Minimum hangi itemleri almam lazım.

30klik İnt Pri yapsan 3000k AP Olsa çok rahat dönersin üzerinde kro ve holy set olursa özellikle çünkü felaket Vuruyor

30klik İnt Pri yapsan 3000k AP Olsa çok rahat dönersin üzerinde kro ve holy set olursa özellikle çünkü felaket Vuruyor
tek pride ts basma olay var ts yada makro her neyse ona muhtaç olmamak lazım ama o yüzden karar veremıyorum priye ya 3k ap olsa tssiz dönermi sence rahat

Cz de farmlamayacaksanız farm işine hiç girişmeyin 10 gün kafan rahat farmı atarsın 11. gün gelir bi illegal alır slotu keyfin kaçar

Eslant da droplar çok düşük o yüzden slotlar boş . Kurtarmaz. Cz haricinde Adam akıllı drop atan slot yok . Cz de asaslar 4 5 kişi geziyor GM olsan keserler . Oyunda alot kalamadı neredeyse. HTC de işsiz mageler görev yaptırmıyor. Arkadaşın dediği gibi hayal kurmadan önce çok iyi düşünmek lazım

3 aydır dönüyorum, önce elle tek okçu ve cc pri sonra genie ile 1 asas 1 wr ve cc pri, genie bırakacaksan en iyi seçenek asas wr pri, charların sağlamsa iş değişir, wr+pri de dönülüyor. Slotun dropları mükemmel czden başka yerde farm atılmaz diyen arkadaşları boşver. Tek sıkıntı boro balrog farmı ile chitin piyasası düştü. Bu saatten sonra da düsmeye devam eder diye düşünüyorum o yüzden değer mi değmez mi bilemediğim icin saldım slotu

Günde 50m nakit 2 3 tane bus bırakıyor 40 50 arası rog wari çitin
2. 80 asas yada 1 Asas 1 Warior slot dönüyor (priest zaten olacak)
İtem olarak fazla birsey gerek yok dual +8 md old takı set. Warior impack 7 hacker6 7 chitin set yeter

Günde 50m nakit 2 3 tane bus bırakıyor 40 50 arası rog wari çitin
2. 80 asas yada 1 Asas 1 Warior slot dönüyor (priest zaten olacak)
İtem olarak fazla birsey gerek yok dual +8 md old takı set. Warior impack 7 hacker6 7 chitin set yeter
12 13 tane bus bıraktığı günler de oluyor. 1 ay boyunca busları topladım gün ortalaması 6 bus 8 bes

1 priest 1 warriorda döner ama warrioru sağlam dizmen lazım ve atak sc bastirirsin en kotu. Zaten asasa da genie, genie hammer harcican aşağı yukarı aynı hesap

Geri