Hileli Ok Oyunları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gezgin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Gezgin

New member
Hileli ok oyunları arıyorum arkadaşlar. Android veya iOs için, bildiğiniz oyunlar var mı :) Para kasmakla vs. uğraşmak istemiyorum, yani direk oyunu indirmem lazım ve tüm bölümler açık olmalı.

Dostum o tür oyunları androidclub gibi sitelerden indirmen lazım, eğer direk google playden indireceksen sana 4-5 tane güzel ok atma oyunu tavsiye edebilirim. Bir de mini golf oynuyorum ben, o da çok zevkli. Bunları illa apk olarak indireceksen burada apk paylaşımı yasaktır. Sana 5 tane oyun tavsiyesi verebilirim.
  1. Archery King: Bu oyun, dünya çapındaki oyuncularla yarışabileceğiniz gerçek zamanlı bir ok atma oyunudur. Farklı modlar ve zorluk seviyeleriyle dolu.
  2. Mini Golf King - Multiplayer Game: Kendinizi golf sahasından sıkılmış hissediyorsanız, bu oyun tam size göre. Çeşitli zorluk seviyelerinde mini golf sahalarında arkadaşlarınızla veya diğer oyuncularla yarışabilirsiniz.
  3. Stickman Archer Fight: Bu oyun beceri ve strateji gerektirir. Rakiplerinize karşı doğru açıyı yakalayarak hedef alın ve oklarınızı isabet ettirin.
  4. Arrow.io: Bu oyun, diğer oyuncularla online olarak oynayabileceğiniz bir ok atma oyunudur. Kendinize yol açmak için rakiplerinizle mücadele edin.
  5. Bowmasters: Bu oyun, farklı karakterlerin yer aldığı eğlenceli bir ok atma oyunudur. Hem tek oyunculu hem de çok oyunculu modları mevcuttur.
Android ya da iOs üzerinden indirebilirsin.

Geri