Diez-Leo
New member
Knight Online draki droplarını merak eden arkadaşlara ayrıntılı bir istatistik sunuyorum. 4 charım var ve uzun zamandır draki farm yapıyorum. Son 1 ayda droplar inanılmaz düştü. Aldığım kayıtları sizle paylaşıyorum.
1 sene önce draki dropları
1 sene önce her chara 2 weapon breaker çıkardı. Yani 4 charla günde 8-10 WB çıkarıyordum.
2 ya da en kötü 3 günde 1 adet superior draki supply box çıkıyordu.
Chiin ve sheller önemsiz olduğundan hesaplamıyorum.
Son zamanlar bu droplar çok düşmüştü ama özellikle son günlerde mi desem bilemiyorum, 4 charla girdiğim drakiden 3-4 Weapon Breaker bile alamıyorum. Geçen gün 4 charla 2 tane aldım mesela, şok oldum. Burası resmen NERF yemiş.
Zaten benim charlar 81 level oldu ve 83 yapıp satmayı düşünüyorum. Benim için draki farm bitmiştir.
1 sene önce draki dropları
1 sene önce her chara 2 weapon breaker çıkardı. Yani 4 charla günde 8-10 WB çıkarıyordum.
2 ya da en kötü 3 günde 1 adet superior draki supply box çıkıyordu.
Chiin ve sheller önemsiz olduğundan hesaplamıyorum.
Son zamanlar bu droplar çok düşmüştü ama özellikle son günlerde mi desem bilemiyorum, 4 charla girdiğim drakiden 3-4 Weapon Breaker bile alamıyorum. Geçen gün 4 charla 2 tane aldım mesela, şok oldum. Burası resmen NERF yemiş.
Zaten benim charlar 81 level oldu ve 83 yapıp satmayı düşünüyorum. Benim için draki farm bitmiştir.