Knight Online Drop Oranları mı Düştü?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Malpin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Lich denedim nerdeyse 20 saat 3 bus attı. Sonra dtc denedim ilk 2 gün iyiydi saatlerce döndüm 1 paket genie de hiç bir drop atmadı. Ortalama 3 4 günde 17 MS oldu dedim MS gireyim 5 tane dandik takı attı. Harpy deniyorum saat başı 1 Md ya atıyor ya atmıyor. Farm atılmıyor artık ama hala slotlarda dolu ks bitmiyor anlamadım ben bu işi

Bir de şöyle bir sorun yaşıyorum. pet i izliyorum moba gidene kadar kutu kayboluyo felan pet yerinde bekliyo vs. Savage de çift slot dönüyorum kutu kayboluyo pet toplayana kadar, kutu varken pet de aşırı bekliyo yerinde

Oyuncular geri dönmeli artık genie kar getirmiyorsa slotlarda elle kasilmali insanlar değişmeli slotlarda genie ile GB kasilmali iyi oldu..

tamam haklısın da bu kadar pahalı bir oyuna sürekli cepten vermek te çok doğru değil be kral

tamam bu oyunda farmda olmalı ama sadece farm olmamalı oyunu sadece farm atmak için oynayan kişi varki cz de pk atanların oranı çok az.

Çok kötü karı geçtim genie parasıda çıkmıyor. Hele ms ler 1 haftadır 1 tane ezik takı aldım günden 10 ms giriyorum ortalama

Geri