Noob
New member
Farm bitmiş, Arkadaşlar uzun bir süredir harpy slotlarında kesintisiz minimum 10 saat farm yaparım, sabah kalkar üzerime 15 ts vip ye de 1000 adet kitap alır 1 paket genie ve 2 paket genie hammer alıp slota giderim, son 2 gündür slotlarda belirli bir düşüş var şöyleki, öncdeen ortalama en az 10 md ve 1 ii ile 1 ib alırdım. Şu an 10 saat kesintisiz farmda 4md alıyorum.İron impact ve iron bow yok.İnatla devam etsem de 2 gündür bu değişmiyor sanırım 5-6 gün daha böyle devam ederim şayet drop oranı bu şekilde devam ederse slotu muhtemelen bırakacağım.
Masrafı dahi karşılamayan bu durum ileride düzelir mi merak konusu.Peri var acaba o mu toplamıyor diye düşündüm fakat öyle olsa pot almaz yazık malesef harpy farmını da bitirmişler bilginize.
Kısa not: Draki de ilk katlarda wb atmadığı söyleniyor ama ezik boslardan drop düşüyor videosu var yakında kanalımda … spoileri de vermiş oldum. Sıfırdan İnt pri serisi editler devam ediyor …
Masrafı dahi karşılamayan bu durum ileride düzelir mi merak konusu.Peri var acaba o mu toplamıyor diye düşündüm fakat öyle olsa pot almaz yazık malesef harpy farmını da bitirmişler bilginize.
Kısa not: Draki de ilk katlarda wb atmadığı söyleniyor ama ezik boslardan drop düşüyor videosu var yakında kanalımda … spoileri de vermiş oldum. Sıfırdan İnt pri serisi editler devam ediyor …