Knight Online Farm Bitmiş

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Noob
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Noob

New member
Farm bitmiş, Arkadaşlar uzun bir süredir harpy slotlarında kesintisiz minimum 10 saat farm yaparım, sabah kalkar üzerime 15 ts vip ye de 1000 adet kitap alır 1 paket genie ve 2 paket genie hammer alıp slota giderim, son 2 gündür slotlarda belirli bir düşüş var şöyleki, öncdeen ortalama en az 10 md ve 1 ii ile 1 ib alırdım. Şu an 10 saat kesintisiz farmda 4md alıyorum.İron impact ve iron bow yok.İnatla devam etsem de 2 gündür bu değişmiyor sanırım 5-6 gün daha böyle devam ederim şayet drop oranı bu şekilde devam ederse slotu muhtemelen bırakacağım.

Masrafı dahi karşılamayan bu durum ileride düzelir mi merak konusu.Peri var acaba o mu toplamıyor diye düşündüm fakat öyle olsa pot almaz yazık malesef harpy farmını da bitirmişler bilginize.
Kısa not: Draki de ilk katlarda wb atmadığı söyleniyor ama ezik boslardan drop düşüyor videosu var yakında kanalımda … spoileri de vermiş oldum. Sıfırdan İnt pri serisi editler devam ediyor …

Ne yalan söylim ben atıyorum birtane int priest heal atıyor diğeri kesiyor 72 lwl sürekli lwl düşüyorum ms atıyor atmadığı gün yok günde 24 saatte 30 adet md nin altına düşmedi yanına iki Çar saha oturttum onlarda 9m civarında nakit para geliyor çöpler vs günde 2x hammer ve genie harcıyorum bazen bir günde 4 ii atıyor bazen sadece 2 tane ib slot bana göre tamamıyle şans bir haftadır aralıksız kasıyorum

Geri