Knight Online Haksız Yere Ban Yedim!

HitMachine

New member
Burada hep suçsuz yere ban yedim suçsuz yere hapise düştüm diye post atanları okumadan geçiyordumda adamlar haklıymış dün akşam uzun süredir girmediğim sadece slotlara daha hızlı gidebilmek için kullandığım 60 lvl magem hapise girdi anlamak mümkün değil aynı pc den aynı ip den oynadığım 3 ayrı acc den sadece mage hapise düşüyor ticket attım ne saçmalayacaklar merak ediyorum bu ntt milletin cebine gözü dikmiş.

Yaaaa dostum başkasının derdini dert bilmeyen bugün dert sahibi olur geçmiş olsun ya 260 liranı verip 1200 kc çıkartacaksın yada kalacak hapiste başka çözüm yok

Aynı Duruma Bende düştüm Maden Farmı atarken Carım Hapse düştü ticket attım 2 gün sonra yanlışlık oldugunu söylediler ve hapis den cıktım bazen Yanlıslıklar hapse düşüyorsun ama ticket attıgın zaman suçlu değilsn hemen cıkarıyorlar

Yalnız değilsin kardeş sadece verilen günlük itemi alıp çıkan carim bile hapse düştü.Clandan biri banlandi diye clan başkanını hapse attilar.Bekliyoruz umutsuzca belki bir gün birisi çıkar ve hapistekiler bizim hatamız der diye

Bak adamlar ispatsız ban atmıyor bunu geçen bi arkadaşımız daha söyledi.. Cocukları hem ft jr girer keyfimize bakardık ama cocuk bi anda hapis ardından sınırsız ban yedi olayı çözmek için ticket attık geçerli cevap bulamadık fakat Cook eskiye döndük ve baktık ki 6 ay önce satın aldığı karekter koxp kullanmış kullanan kişi ban yememiş hala kullanmaya devam etmiş neyse 6 ay sonra cocuk ban yiyor ve satın aldığımız karekter te aynı ipde olunca otomatikmen onuda banladılar... Yani demem şu ki kanıt olmadan ban atmaları imkansız ya charını başkasına verdin ya macro açtın yada charı satın aldın vb gibi şeyler olmuştur...

tabi efendim tabi benim pazar carımı zamanın behlinde hapse attilar bos yere sadece 35 lvldi

Bak adamlar ispatsız ban atmıyor bunu geçen bi arkadaşımız daha söyledi.. Cocukları hem ft jr girer keyfimize bakardık ama cocuk bi anda hapis ardından sınırsız ban yedi olayı çözmek için ticket attık geçerli cevap bulamadık fakat Cook eskiye döndük ve baktık ki 6 ay önce satın aldığı karekter koxp kullanmış kullanan kişi ban yememiş hala kullanmaya devam etmiş neyse 6 ay sonra cocuk ban yiyor ve satın aldığımız karekter te aynı ipde olunca otomatikmen onuda banladılar... Yani demem şu ki kanıt olmadan ban atmaları imkansız ya charını başkasına verdin ya macro açtın yada charı satın aldın vb gibi şeyler olmuştur...
60 lvl eslantta tp den başka bi iş yapmayan bi char maddi değeri yok item yok bişey yok sıkıntı o değil asıl charım hapis yese derim bi bok yedim kesin ama tp charı yiyince zoruma gitti sadece

60 lvl eslantta tp den başka bi iş yapmayan bi char maddi değeri yok item yok bişey yok sıkıntı o değil asıl charım hapis yese derim bi bok yedim kesin ama tp charı yiyince zoruma gitti sadece
valla birşey diyemiyorum dostum geçmiş olsun ne diyim ama emin ol bilmediğin birşey vardır birşey kullandın demiyorum yanlış anlama ama bilmediğin birşey vardır elbet çünkü genelde böyle oluyor üsttede yazdığım gibi arkadaşta yedi söyle oldu böyle derken taaa 6 ay önceki mevzudan dolayı şuanda ban yedi gerisini sen düşün

Elle farm atiyordum basede, slotu almaya calisan biri alamadigi icin sikayet etcegini soylemisti, car ban yedi koleksiyon itemlerim gitti yazik oldu.

Elle farm atiyordum basede, slotu almaya calisan biri alamadigi icin sikayet etcegini soylemisti, car ban yedi koleksiyon itemlerim gitti yazik oldu.
ya kardeşim zindana atsın ban atsın sorun değil bana göstersin söylesin bak bu boku yemişisin desin ama yok ticket atıyorsun klasik boş cevaplar veriyorlar

Sen gene iyisin dolasiyorsun tp yapıyorsun. ben pazarda hapis düştüm
😂
2 PC den sadece pazar yapıyordum. Maradon harici bir yere gitmedim. Biri hapse düştü bende ticket attım sonuç alamadım

Knka Allah aşkına yıllarca koxp kullandım kullandığım koxp afk bottu ve hepsinde max 1 ay içinde ban yedim legal oynadığım hiçbir durumda şöyle bir olay yaşamadım lütfen elbet bir şey yapılmış oluyor. Afk botu da legal kullanırken hiç ban yemedim ne zaman ki illegal skill attırdım ne zaman ki chaosda sinirlenip o skilleri illegal yaptım o zaman ban yedim.

Her ne kadar hatırlamasanda o char hapisden öncede ban yemiştir büyük ihtimal ban artı hapis varsa slota mob çekmişssindir memoriyi iyi kurcala belki hatırlarsın

Geri