Knight Online Mobil

HitMachine

New member
Knight Online mobil oynayan var mı? Ben uzun zamandır cep telefonundan oynuyorum ama geçenlerde makro kurdum telefona, basit bir makro ama öyle ahım şahım değil. Diğer gün bir baktım ban yemişim, hiç bu şekilde ban yiyen oldu mu yoksa bana mı denk geliyor böyle şeyler :) O kadar da kasmıştım charı.

Hiç oynamadım ama duydum, telefonda pek sarmaz gibime geliyor :) Ha işte çalışanlar filan için iyi ama nasıl oynanıyor ki, nasıl pk yapılıyor.

Lvl, farm olayı çok zor bende başladım hevesim kırıldı geri çıktım. Telefondan knight oynanmaz bence :)

Beyler knight online mobil nerden indiriyoruz? Download adresini versenize, denemek istiyorum bende :)

Orada kasıcagınıza girin gercek knighta emek verin. Bişiler yaparsınız. Boktan işlerle ugrasıyorsunuz

vakit öldürmek işte kanka ya zor ama işte sardı
Çok berbat bir oyun, yöneticiler oyunu tamamen para üstüne kurmuşlar nornal kinght ta para basmadan gene jr ft bdw gir kendini cevirirsin. Burada hiç bir bok yapamazsın zamanında ekip olarak oynadık, baya sağlamdık 64 lwl 59 lwl 68 lwl charlar var elimde. 9 md ler 9 ib ler 9 chtinler bastim oyun hep surekli geri alındı, yok şöyle oldu yok böyle oldu et ten boktan bir oyun sakin bulaşmayın, vakit kaybı exp okadar zorki görev bile yok.

İtem bulmak çok zor değil mi ben mi bulamadım. Okçu açtım crosbow düştü onunla nereye kadar gidebilecem bilemedim bende sildim

Hiç oynamadım ama duydum, telefonda pek sarmaz gibime geliyor :) Ha işte çalışanlar filan için iyi ama nasıl oynanıyor ki, nasıl pk yapılıyor.
selâmlar kardeşim
😂
bir ara gelde kasayım ssni olmuyor böyle :D

offical başlayana kadar bıraktık biz knka bu aralar offical açılır o zaman dön sende

Geri