Knight Online Para Kazanma Yöntemleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Joqer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Joqer

New member
Beyler herkese merhabalar. Knight Online'de hem oyunu oynamak hem de para kazanmak istiyorum.
Ben çok eskiden knight oynardım, o da 60 lı seviyelerde bırakmıştım yaklaşık 10 sene önce.
Şimdi geri dönmek istiyorum ve hem oynayıp zevk alıp hem de para kazanmak istiyorum
Zaman konusunda problem yok günde uzun saatler kalabilirim
Nereden başlayıp ne yapmalı, yol gösterecek var mıdır?

Hiç bulaşmadan ki eğer, Oyunu indirdiysen tekrar pc den denetim masasından program ekle kaldirdan siliyorsun. Daha çok zaman ve paran oluyor
😆
😀
en azından benim düşümcem bu

Para kazanmak için başlayacaksan uzak dur kardeş elindekinden olursun, az biraz yakın zamandan oynamış olsan belki bi ufak çerez parası alırdın ama uzun zaman sonra ceptekini yemekten başka birşey yapmazsın

Ya abi anlamıyorum her yorumun altında birileri çıkıp sakın yatırma kaybedersin paran gider diyorda nereye gidiyor abi pastayı bölüşmek mi zor geliyor anlamadım.

aga bende senin gibi eskiden oynardım karantinada reklamını gördüm indirdim 1 senede 50kdan olduk
😁
haa yok para mühim değil zaman geçirmek dersen kur bi str bp keyfine bak

Şu oyuna yeni başlamak isteyenlerin çoğu para tatli geldiği için başlamak ek gelir için başlamak istiyor ama o işler öyle değil işte oyunda bile gb aslanın ağzında zor kazanırsın

Bu dediğime çoğu kişi kızacak oyun güzel ama oynayan o kadar boş insan varki pişmanlık kaçınılmaz

Git rise başla buraya aylık pre parasına vermeye değmez oranın hem GB değerli hem pus ucuz

10k para yatırıp 83 warrior alıp +8 raptor +8chitin set full pus alıp cznin yolunu tutup mitril farmi yapan bir klana giriyorsun

Geri