büyük ihtimal lwli düşük karakterini depo cari olarak kullanıyordu birleşmede karakterlerin seviyesi npsine göre siliniyor veya silinmiyor birleşme olduğunda genelde en yüksek karakterler kalır düşük seviye karakterler silinirNasıl yani 30 gb lik karakterler silinecek. Nasıl oluyor bu?
yav cektim cektimde kac senelik char diger sw dede varmis karakter nalet olsun ticket attim itemler iade olmassa npoit alisveris belgesi ile tuketici mahkemesine verecegim diye bakalim ne olacakBir şey yapamazsın kanka 4 hafta süre verilmişti ayar çekmeniz için
reis en yuksek 4 lwl karakter geciyor demi 3 server arasinda dies ares gordionda? Birde atiyorum gordion dusuk levelli az itemi olan charim var . Bu char gececek . Itemleri ustunde mi birakayim bankayami koyayim ? Ustunde kalsa silinmez hetalde char gececegi icin ?Bir şey yapamazsın kanka 4 hafta süre verilmişti ayar çekmeniz için
kardes takip etme zorundamiyim hicbirsey olmadan karekterim silinmis hangi gerkceyle bosunami cash cekiyoruz 3 senede 100 binlik pus cekmisimTüketici hakem heyetine şikayet edecekmişkardo sen şaka felan mısın adamlar kaç kere paylaşım yaptı sen yazıları takıp etme sonra sikayet et az mantık yahu![]()
peki çektiğin pus oyunun umurunda mı yada sen pus çekiyorsu. Diye ayrıcalıklı mı oluyorsun ? Sen 3 senede çektin pusu aylık çekenler o zaman gm yetkisi olsun brom kısacası oyun gerekli açıklamayı yapmış sana örnekle açıklayam eski ehliyetle 2023 31 aralıktan sonra trafığe çıkamayacaksın 1 ocak günü seni çeviren polise takip etmek zorundamıyın diyemediğin gibi oyunun yaptığı açıklamalarına kayıt altı var ama senin gb nin itemin kaydı sende yok siteden aldım desen zaten direk banlar item gb alımı yasakkardes takip etme zorundamiyim hicbirsey olmadan karekterim silinmis hangi gerkceyle bosunami cash cekiyoruz 3 senede 100 binlik pus cekmisim