Knight Online Tılsım Sistemi Nedir? Tılsım Nasıl Alınır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Noob
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Noob

New member
Tılsım sistemiyle ilgili bir şey soracağım. Şimdi tılsımı almak için 30 tane talisman lazım demi? 1 tane almak içinde 50 kill(bowlda) görevini yapmak lazım. Yani 1500 kill ile 1 tılsım alcam öyle mi?
Ayrıca +5 +10 Arası upgrade bilgisi açıklanmamış? Sanırım o arada yanma ihtimali de var? Valla pek uğraşılacak bir şeye benzemiyor.

Onları anladım güzel kardeşim ama +5 ile 10 arasında başarısız upgrade de ne olacağını kimse açıklamamış. Muallakta bırakmışlar 1 kademe falan yazmamışlar yani. Yazılanlar çok net 10 dan sonrasıyla ilgili soru işareti yok aklımda 5-10 arası muallak.

benim anladığım 5-10 arasında başarısız olursa 1 kademe düşüyor, 10'dan 30'a kadarki olan 5 seviye aralıklarında direkt seviyeyi en düşüğe indiriyor

+10 Seviyesinden sonra başarısız yükseltme denemelerinde Cesaret Tılsımı eşyanızın seviyesi düşecektir.
Başarısız yükseltme denemelerinde eşya 10, 15, 20 ve 25. seviyelerine geri döner.

5+ bastım 6 olmadı 5 de kalır gider npc den 6m verir 3 tane kağıt alırsın yada bowl yanı girişten moblardan kağıt düşürür basarsın 6 oldu 7 ye attın geçmedi 6 da kalır mantık bu hocam 5-10 arası geçmeyen tılsım aynı seviyede kalır 10+ dan sonra 13 de yaktın 10 a döner 18 de yaktın 15 e döner her 10-15-20-25 de garantin var daha geriye gelmez umarım açıklayıcı olmuştur bu kadar takılmamak lazım

reis +10dan sonra başarısız olan yükseltmeler de tılsım seviyesi düşecek fakat tılsım hiç yok olmayacağı için de 5 10 arası yapacağı upgrade olumsuz olsa da tılsım aynı seviyede yine seninle kalacak

İnanılmaz bir dikkat ko kitlesindeki bir insanın bu kadar ayrıntıyı yakalayabilecek potansiyeli olduğunu düşünmüyordum ancak senin sosyal hayatını merak ediyorum şu inceyi gören bir adam masaya konulan tuzun yerini bile eleştirir kafaya takar mental bir sorun olabilir gerçi bütün filozoflar deli , yine de tebrikler :D

Geri