Knight Online Üye Olurken Undefined Hatası Alıyorum Çözümü Nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kuafor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kuafor

New member
Arkadaşlar merhaba, yeni account açmak istiyorum fakat sürekli ID yerine ne yazarsam yazayım "undefined" hatası veriyor. Hesap açamıyorum, bu konuda yardımcı olabilir misiniz.

Knight Online Undefined Hatası Çözümü

10 tane hesap açtım sürekli şöyle hata aldım Bunun çözümü nedir Allah aşkına

Son düzenleme:
Telefondan denesene kanka ya da Microsoft Edge dene. Bu işin asıl çözümü aslında Gmail ile üye olmak. Bak resimdeki kırmızı çizdiğim yerde g+ tıkla ve Gmail ile üye ol dersen daha hızlı ve sorunsuz oluyor.

151

Bende de aynı sorun olmuştu, telefondan yapınca sıkıntı yaşamadım. Bence telefondan dene, sorunsuz oluyor

Ben hazir acilmis hesap veriyim sadece 63 cüce mage var en son slotta görevleri yapilmamis oyun parasi 150mye veririm :D

Ordan da denedim olmadı hocam. Neyse belkide sitede bir sıkıntı vardır her türlü denedim olmadı bakıcam artik
sitede sorun yok tarayicinda sorun var kardesim anlamiyorsun galiba kendi telefonundan olmuyorsa baska telefondan dene tarayici degistir pc den dene herseyi ben mi izah edeyim illa tek bir yerden dene 1 sene beklersin daha

Kardeşim interneti kapat 2 Dk sonra aç düzelir. Modeminden kaynaklı.
Ya da arkadaşların dediği gibi, wifiyi telefondan kapa ve mobil internet aç.
Telefondan sorunsuz şekilde üye olabilirsin.

Knight Online Undefined hatasının %100 çözümü arkadaşların dediği gibi interneti sıfırla ve başka browser ile dene.
Ya da cep telefonundan üyelik aç veya gmail ile otomatik üyelik aç vs. vs.

Bu hata aslında Knight Online sitesinden kaynaklanıyor, kodlama yapılırken düzgün yapılamamış ama bu sorunu oyuncuların halletmesini bekliyorlar.
Benim başıma bile geldi bu hata hem de 3-4 kere geldi.
Bir çok forumda da bu hatadan müzdarip insanlar var ama KO ekibi para kazanmaktan başka işlerle ilgilenmiyor.
Şu üyelik sayfasına 2 tane kod değiştirseler bu hata düzelir.
Php bilen bir eleman lazım, sanırım bunların site kodlayıcıları yok :)
Ben olsam hallederim bu sorunu.

Geri