Knight Online Yeni Sunuculara Giremiyorum Pandora Özellikle

CrimsonBlade

New member
Pandrora 1 2 3 4 5 hiç birine giremiyorum. Hepsi 150+ sayıyor, premium var ve oyuna giremiyorum. Arkadas neler yasaniyor. Salın pandorayi kendi haline. ALLAH aşkına uyuna giremez olduk.

gmler servera girişi örnek veriyoruum count+limit_freeuser or premiumuser 2000 limitini giriyor ve bu yüzden bu serverlara girişte sıra sayıyor. yani 1 servera kaç oyuncu girmeli diye limit belirlediği için kodla giriş problemleri bu tarz yaşanacak. neçe pvp serverlar var 10binlerce oyuncuyuu tek sunucuya sokabiliyorlar lag vs yaşatmadan. o yüzden milyon milyon tl kazanan nttgame isterse mgame ile konuşup sunucu kapasitelerini arttırsalardı bu tarz soruunlar yaşanmazdı.

Bu oyun 5/10 sene önce de sıra bekletirdi şimdi de neden bu kadar şaşırıyorsunuz anlamıyorum aq, sw boş olsa farmın değeri yok diye, dolu olsa giremiyoruz diye ağlıyor herkes ben cidden anlamıyorum bizim milleti, p3 dahil max 15/20 dkda giriyorum oyuna isterse 200 sıra olsun bir şekilde 3/5 atlıyor gerçekten garipsiniz çok garip

Bu oyun 5/10 sene önce de sıra bekletirdi şimdi de neden bu kadar şaşırıyorsunuz anlamıyorum aq, sw boş olsa farmın değeri yok diye, dolu olsa giremiyoruz diye ağlıyor herkes ben cidden anlamıyorum bizim milleti, p3 dahil max 15/20 dkda giriyorum oyuna isterse 200 sıra olsun bir şekilde 3/5 atlıyor gerçekten garipsiniz çok garip
jr giremedim mesela knka etkinlik kovalayan bir yandan car kasan biriyim 20 dk da girdigim sw ye 40 dk da giremedim

Pazarcılar ve farmcilar serverları şişiriyor. 30 tane pazar charini nizami şekilde diziyor maradon da ve buna dur denilmiyor...

adamlar delosta hop goblinde farm kasıyor. Örneğin karus ile farm atıyor diğer taraftan human ile gelen karuslari kesiyor. Slotu almasınlar diye. Ah bı GM olucam ne pazarcı ne pazarcıların farm charini bırakırım. Adam açmış 8 karakter xbabax1-2-3-4-5-6-7-8. Paramunlar titanlar troller bu tip yerler keza ona göre. Cz ittifaklarini hiç konuşmuyorum bile. Hevesle zero başladım delete game şart oldu

knk isi buyutmusler takside musteri olmayinca yan car sokup kasiyorlar satiyorlar 2500 e sattığım wariora simdi bi gir bak 1800 e kadar dustu belki daha az suan bakmadim

Geri