Zero’da Mp Rec +7 Large Breaker Satılık : 5.000 TL

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Noob
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Noob

New member
Zero’da +7 Large yi satmayı düşünüyorum arkadaşlar fiyatım 5.000₺. takas tekliflerine açığım. Mp Rec +7 Large Breaker silahlar çok nadir çıkıyor biliyorsunuz. Almak isteyenler pm atabilir.

Knight Online Mp Rec +7 Large Breaker

6.500 liraya 83 level +8 quest msli bp vardı
😂
sırf +6 largeden 6 atak fazla diye kimse bu paraları vermez biriside 10gb isteyip duruyodu bu itemin etcegi taş çatlasın 3gb bana göre. +6sı 30m..

+6 large alsam 30m kalır geriye 13.5 gb 13.5 gbye dizeceğim İrem ile sanırsam 7 ataktan fazlasını alırım dostum 6 large ile vuracağım hasar aynı olur çok mantıklı bir fiyat olmamış gibi

Bu iteme 14 GB fiyat biçmiş aşağı yukarı. 14gb/5.5k dan yaklaşık 255bin adet mana potu alabilirsiniz arkadaşlar. Günde 12 saat farm atsanız ve her 10sn de bir zevkine mana potu kullansanız bile 59 günde ancak bitiyor pot.
Yada isterseniz 14 gb ile 83 lvl pri +8 ii +8 fabric set ve takı alarak da oynayabilirsiniz

Bu iteme 14 GB fiyat biçmiş aşağı yukarı. 14gb/5.5k dan yaklaşık 255bin adet mana potu alabilirsiniz arkadaşlar. Günde 12 saat farm atsanız ve her 10sn de bir zevkine mana potu kullansanız bile 59 günde ancak bitiyor pot.
Yada isterseniz 14 gb ile 83 lvl pri +8 ii +8 fabric set ve takı alarak da oynayabilirsiniz
ne güzel bak çamur atmadan mantıklı bir yorum yazmışsın teşekkür ederim reisim

255 bin mana potu 59 günde bitiyor hadi bizde seni kırmayalım 100 günde bitsin, ya sonra ?
😅
bitmeyecek bir item ve değeri düşmüyor uzun vadede bu işi yapacak birisi için daga mantıklı bir hareket yok

255 bin mana potu 59 günde bitiyor hadi bizde seni kırmayalım 100 günde bitsin, ya sonra ?
😅
bitmeyecek bir item ve değeri düşmüyor uzun vadede bu işi yapacak birisi için daga mantıklı bir hareket yok
hocam 59 günde iron impact kullanarak bitmiş olarak hesapladım elime +6 large taktırma 2 yılı geçer valla o kadar potun bitmesi hatta zorlarsan gider full troll farmlarım mana masrafımda olmaz ölene kadar yeter

Bende bir yorum yapacaktım da sagolsun arkadaşlar ne düşünürsem yazmışlar gerek kalmamış. Nasıl böyle düşünüyorlar ben anlayamiyorum oyunumu bilmiyorlar yada ilk defa böyle farklı bisi ellerine geçtiklerin de şaşırıyorlar mi

Bende bir yorum yapacaktım da sagolsun arkadaşlar ne düşünürsem yazmışlar gerek kalmamış. Nasıl böyle düşünüyorlar ben anlayamiyorum oyunumu bilmiyorlar yada ilk defa böyle farklı bisi ellerine geçtiklerin de şaşırıyorlar mi
Bro geçti mi daha önce eline ? Geçmedi tabi ki. Mal benim alan alır almayan çamur atmaz sadece saygı gösterir

İteme bir şey demiyorum da, görmemişin itemi olmuş gibi oldu bu. Arkadaş herkese, böyle item gördün mü yok böyle itemin oldu mu gibi yanıtlar vermiş. Bende daha geçen sene +21 Windforce, +21 shell set, +21 nebiros, +10 scorpion sytche vs. vardı. Hepsini 50bine sattım, şimdi satmasam 300-400bin tl ediyor. 15 sene önce de oyunda kimsede olmayan itemler vardı elimde. +30 dagger defans veren chitin kolluk vardı mesela, oyunda tekti ve gm yapımı. Ben bile sen kadar millete sataşmadım, bu oyunda öyle adamlar var ki bu itemleri çöp gözüyle görürler kardeşim. O yüzden insanlara sende böyle item oldu mu vs yazmadan 2 kere daha düşün. Bu oyunu millet 20 yıldır oynuyor, herkesin eline elbette ki değerli item geçmiştir

Geri