HitMachine
New member
Arkadaşlar merhaba, Agartha serverinde bus parası neden pazarda çok düşmüş? Bir nedeni var mı? Uzun zamandır Agartha serverine girmemiştim, görünce şaşırdım.
oyun iyice saçma bir hal almaya başlamış 4 günde 10 m bile kar edemedim, çok yazık emeğe kapatıyorum pc yi sinirlendimDün gece sattım çok şükür 2.088 e gerek yok artık busla uğraşmaya biriktirir elime geçen iteme başarım daha çok kar birakir
her slot bus atıyo kanka, neden düşmesinArkadaşlar merhaba, Agartha serverinde bus parası neden pazarda çok düşmüş? Bir nedeni var mı? Uzun zamandır Agartha serverine girmemiştim, görünce şaşırdım.
sell fiyatı 2200 olmuş ama bakkalda 2400 ona şaşırdımher slot bus atıyo kanka, neden düşmesin![]()
2200 nedir a3 de 2050 2100 e satıyorlar gün içinde değişip duruyorsell fiyatı 2200 olmuş ama bakkalda 2400 ona şaşırdım
bus alıp satanlara kar payı kalmamış neredeyse 4 gündür pazardayım 6 tane item tek alabildim oyun da inanılmaz bir şekilde durgunluk var2200 nedir a3 de 2050 2100 e satıyorlar gün içinde değişip duruyor
aşırı derece var bende ne item alabildim ne satabilirim upgrade yaptım yaptığım itemleri bile satamaz oldum agartha pazarı kötü şuanda yapacak bir şey yok herkes zeroda takılıyor ne yalan söyleyem üşenmesem bende zeroda char açacam da char kasmaktan bıktımbus alıp satanlara kar payı kalmamış neredeyse 4 gündür pazardayım 6 tane item tek alabildim oyun da inanılmaz bir şekilde durgunluk var
O kadar haklısın ki bende düşündüm ama yeni tel yeni otp vs çar kasma yoruyoraşırı derece var bende ne item alabildim ne satabilirim upgrade yaptım yaptığım itemleri bile satamaz oldum agartha pazarı kötü şuanda yapacak bir şey yok herkes zeroda takılıyor ne yalan söyleyem üşenmesem bende zeroda char açacam da char kasmaktan bıktım