6 saat pazarda kalsa char toplam 60 dk birkiyor mu yoksa 2 saatten sonrası birikmiyor mu?2 saate 20 dk veriyor ama relog atarsan gidiyor
birikiyor hatta önceden kalan 15 dk falan genien varsa p biriken 1 saat kalıcı oluyor6 saat pazarda kalsa char toplam 60 dk birkiyor mu yoksa 2 saatten sonrası birikmiyor mu?
anladım hocam çok sağolhyr 60 ta kalacak ama oyundan cıksanda 60 ta kalmaya devam edecek benim 15 dk vardı 6 saat sonra 60 dk oldu oyundan cıkıp girdiğimdede 60 dk oldugunu gördüm sonra bidahaki pazarı yan charla koydum onunkinide tamamlamak için 3 aydır 60 dk geniesi var yani 10 günde beklese char 6 saatte beklese hiç dk olmasada 59 dk genien olsada 60 dk dan sonra dolmuyor
bu arada 75 i nasıl buldunanladım hocam çok sağol
pazardayım kafa yandı reis sen 15 dk dedin ya onu hesaplamışımbu arada 75 i nasıl buldun20 dk varmıs 60 daha eklesen 80 yapar![]()
hehehe 60 a tamamlarsan benim bildiğim kalıcı olacak daha çnce genien oldugu için en azından bende öyle oldupazardayım kafa yandı reis sen 15 dk dedin ya onu hesaplamışım
tamam Başkan sağolasınhehehe 60 a tamamlarsan benim bildiğim kalıcı olacak daha çnce genien oldugu için en azından bende öyle oldu