Kuafor New member 27 Mar 2023 #1 Arkadaşlar oyunda int ve str priestlerim var diyelim. İkisi de 1800 ap olsun, hangi daha fazla damage vurur?
Arkadaşlar oyunda int ve str priestlerim var diyelim. İkisi de 1800 ap olsun, hangi daha fazla damage vurur?
Cihan98 New member 27 Mar 2023 #2 Int daha fazla vurur . Eline taktiğinda int itemi extra damage veriyor . Sh de mesela flame damage var ama int tavsiye etmem yorucu oluyor. Ekli dosyalar 1679939616741.png 475.8 KB · Görüntüleme: 94
Int daha fazla vurur . Eline taktiğinda int itemi extra damage veriyor . Sh de mesela flame damage var ama int tavsiye etmem yorucu oluyor.
PatroN Admin Admin 27 Mar 2023 #3 İnt bi tık fazla vurabilir fakat eşit apde bile masraf açısından int daha masraflı olur malum sh piyasası pahalı
İnt bi tık fazla vurabilir fakat eşit apde bile masraf açısından int daha masraflı olur malum sh piyasası pahalı
HitMachine New member 27 Mar 2023 #4 ikisi de mp recliyse int pri bir tık daha fazla vurur elemantal damage sayesinde.
Noob New member 27 Mar 2023 #5 İnt bp weight skntısı yüzünden pek sevmiyorum ama drakide bi başka oluyor int bp
Kuafor New member 27 Mar 2023 #7 Yaaa benim eski sw de int prilerim var aynı ap ye yakın altar da str pri yapicam da slotu denemeden item almiyim dedim dönme hızı için o yüzden hepinizin yorumları için teşekkür ederim
Yaaa benim eski sw de int prilerim var aynı ap ye yakın altar da str pri yapicam da slotu denemeden item almiyim dedim dönme hızı için o yüzden hepinizin yorumları için teşekkür ederim