PK İçin Altar mı Vega mı Sirius mu? Hangisinin CZ'si Kalabalık?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan YuaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

YuaN

New member
Soru açık ve net. PK İçin Altar mı Vega mı Sirius mu? Hangisinin CZ'si Kalabalık?

Altarda mevcut hocam o iş ben altardan vegaya gectim şimdi kurtulmak için pazardayım ama 2 haftadır itemleri eritemedim geri altara gecicem. vega her konuda cok cok geride.. yine tercih senindir tabi

İtem fiyatları ithem durumu vs bunlarda önemli sirustaki cari sattım bende 7 ay önce falan

Altar 2 ye girersin pazar sc si olan birisi ile konusur item fiyatları ortalaması cıkar ayrıca leş sw de +2 +3 olmaktansa iyi sw de +1 olmak her zaman iyidir.

1 hafta ya kadar eritirsem itemleri kalanları bende altara gecicem tekrar inan bana pazarı bile tıkalı durumda eventler ile ayakda duran bir server vega. playerlik konusunda cok zayıf kitle olarak sıkıntılı sadece kendi düşüncelerim bunlar yinede girip bakabilir oynayabilirsiniz

Farmerler ve 3 5 adam Qestlerin başını bekliyor bowl falan boş böyle bi kitle var vegada. farmerde sizi görünce town atıyor zaten. Qestte bekleyenler ile pk atmayı denersenizde 2 kestiğinizde onlarda towncu oluyor sizi keserlerse de Qeste Nöbetteler

Geri