knihgt online gb

Rusya Ve Vietnam Sitelerinde Okunan Hikayelerim - Serdar Yıldırım

Karagöz İle Hacivat Hikayeleri:
Köse
Buzağı
Turşu
Leylek Eti
Karagöz Aşık
İdam Fermanı
Miras
Hacivat'ın Atı
Hırsız
İbiş'le Domuz Avı
---------------------
Oğulları
Parayı Kim Buldu?
Leylek
Dilenci Hacivat
Karagöz Balıkçı
Mangal Sefası
Ben Serdar Yıldırım. Bu 16 hikaye benim yazdığım hikayelerdir. Pek çok site ve forumda alıntı yapıldı. Vietnam devlet sitesinde paylaşmışlar. Çok sevindim. Okuyucuları da bu durumdan haberdar etmek istedim. Güzel günlerde okumanız dileğiyle sağlıklı ve mutlu kalın.

https://truyen247.pro/karagoz-ve-hacİvat-11832773/

Ben yıllar önce bu hikayeleri yazarken, bir gün bu yazdıklarım dünyaya ulaşacak derdim. İşte şu hikaye nasıl bitmelidir. Şöyle bir son olsa bunu Fransız veya Alman kabul eder mi, diye düşünürdüm. 38 yaşında evlendim. Bir gün nişanlım Ayla ile birlikte Bursa'da Kültürpark' a gitmiştik. Fal bakan bir kadın vardı ve az bir para karşılığı benim falıma baktı. Küçük bir bez torba içinden birkaç madeni para, biraz kemik parçası ve küçük parmak kadar birkaç dal parçasını masa üstüne yuvarladı. Sen dedi, deniz aşırı ülkelere yolculuk yapacaksın. İngiltere'ye, Fransa'ya, Amerika'ya gideceksin. Buralarda görkemli bir şekilde karşılanacaksın.
Falcı kadından ayrıldıktan sonra ben Ayla'ya: Bu kadın beni hiç tanımıyor. Sadece dikkatli bir şekilde gözlerime baktı. Bu kadar kısa bir zaman dilimi içerisinde benim düşüncemi okuması imkansız. Bir şekilde gelecekten haber verdi. Aslında ben değil, benim yazdığım hikayeler o yolculuğu yapacaktır, dedim. Bundan dolayıdır ki, Belçika, Romanya, Uygur Devleti, Pakistan Üniversitesi, Portekiz gibi devlet site ve forumlarında hikayelerim okunuyor.

Geri