Zula Error İnvalid İnput Hatası

HitMachine

New member
Zula error invalid input hatası alıyorum arkadaşlar. Çözüm için ne yapmam lazım? Böyle bir hatayla karşılaşan oldu mu? İnternette aradım ama çözümünü bulamadım.

Büyük ihtimal internetle alakalı bir problem.
invalid input : geçersiz giriş anlamına geliyor, ya şifrede sorun var ya da internet bağlantında problem var.
Bilgisayarı kapat ve interneti de resetle tekrar dene.

Ayrıca DNS temizleme işlemi de yapabilirsin.

Windows'ta DNS önbelleklerini (cache) temizlemek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
  1. Başlat menüsünde "Çalıştır" komutunu açın.
  2. Çalıştır penceresine "cmd" yazıp "Enter" tuşuna basarak Komut İstemi'ni açın.
  3. Açılan Komut İstemi penceresinde "ipconfig /flushdns" komutunu yazın ve "Enter" tuşuna basın.
  4. Komut çalıştırıldıktan sonra ekrana "DNS Önbelleği başarıyla temizlendi." mesajı görünecektir.
Bu işlemle birlikte Windows DNS önbelleğindeki geçersiz veya güncellenmiş bilgiler temizlenir ve yeni sorgular doğru sonuçlar verir.

Bunlar da olmazsa oyunu sil ve tekrar temiz kurulum yap.

Büyük ihtimal internetle alakalı bir problem.
invalid input : geçersiz giriş anlamına geliyor, ya şifrede sorun var ya da internet bağlantında problem var.
Bilgisayarı kapat ve interneti de resetle tekrar dene.

Ayrıca DNS temizleme işlemi de yapabilirsin.

Windows'ta DNS önbelleklerini (cache) temizlemek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
  1. Başlat menüsünde "Çalıştır" komutunu açın.
  2. Çalıştır penceresine "cmd" yazıp "Enter" tuşuna basarak Komut İstemi'ni açın.
  3. Açılan Komut İstemi penceresinde "ipconfig /flushdns" komutunu yazın ve "Enter" tuşuna basın.
  4. Komut çalıştırıldıktan sonra ekrana "DNS Önbelleği başarıyla temizlendi." mesajı görünecektir.
Bu işlemle birlikte Windows DNS önbelleğindeki geçersiz veya güncellenmiş bilgiler temizlenir ve yeni sorgular doğru sonuçlar verir.

Bunlar da olmazsa oyunu sil ve tekrar temiz kurulum yap.

Tamam hocam deniyorum, çok teşekkür ederim, bu arada oynuyor musun Zula :)

Geri